İdari ve Mali İşler Müdürü

WhatsApp Image 2023-12-01 at 11.10.53.jpeg
Raşit TUNÇ
İdari ve Mali İşler Müdürü

1986 Balıkesir Dursunbey İlçesi doğumlu olup; İlk ,orta ve lise öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. Dursunbey Sağlık Meslek Lisesi çıkışlı olup ön lisans eğitimi için  Sağlık Kurumları işletmeciliği bölümünden mezun oldu. Sağlık  yönetimi Lisans mezunu olup Yüksek Lisansını 2023 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi Lisans üstü Eğitim Enstitüsü Sağlık kuruluşları yöneticiliğinden tamamlamıştır.

2010 yılında Bitlis İl sağlık Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Bu süre zarfında şube müdürlüğü ve idari görevlerde bulunmuştur. 2022 Aralık ayına Balıkesir iline tayin olmuş ve Dursunbey Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2023 Kasım ayı itibari ile Savaştepe Devlet hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.